In Sint Petersburg houdt men van opvallend en extravagant

QUADRO oldtimer in een winkelcentrum

Waar parkeer je tijdens het spitsuur in Sint Petersburg je oldtimer als je wilt shoppen? Het beste direct in het winkelcentrum. En dan te bedenken dat de auto zo mooi was dat hij er nooit meer uit vandaan kwam, omdat hij dagelijks door honderden bezoekers moet worden bewonderd: nu heeft de QUADRO oldtimer zijn vaste plek in het winkelcentrum DLT in Sint Petersburg, het oudste warenhuis van de stad. Het winkelcentrum kocht deze tegelijk met een interactieve indoorspeeltuin bij Quadrorussia.ru

QUADRO oldtimer uit de modellendatabank
QUADRO oldtimer uit de modellendatabank

De QUADRO oldtimer is niet het enige voertuig dat het goed doet in Rusland: een creatief gezin bouwde voor de kinderen een tank van QUADRO onderdelen en reed ze daarin rond. Een blikvanger, met plek voor meerdere kinderen.

QUADRO tank

De geschiedenis van QUADRO Rusland begon ook met een voertuig, of beter gezegd op een parkeerplaats met wegrestaurant in Finland, waar onze Russische partners Svetlana en Daniil met hun eerste kind een tussenstop maakten. Blij verrast ontdekte het gezin dat je er niet alleen kon tanken of eten, maar dat de parkeerplaats eigenlijk meer een ontmoetingsplek was: met een winkel, een gezellig café en een speelhoek voor de kinderen. En met in de speelhoek: een Playcenter van QUADRO. Dat had het gezin nog nooit eerder gezien. Toen ze weer verder wilden gaan, verzette de dochter zich hevig omdat ze haar nieuwe favoriete speelgoed niet in de steek wilde laten. Pas toen de ouders beloofden dat ze thuis ook zoiets zou krijgen, konden ze hun reis vervolgen.

QUADRO Playcenter

Nu zijn Svetlana en Daniil alweer negen jaar distributiepartner van QUADRO. Ze verkopen vooral de Playcenter en Mega-Playcenter van QUADROpro aan kinderdagverblijven en scholen. Het concept doet het zo goed dat zelfs cafés als het Cannoli in Sint Petersburg een speelhoek met glijbaan en ballenbad wilden hebben. Daar dompelen de kinderen zich nu onder in een kleurrijke wereld, terwijl de ouders genieten van kopje koffie met gebak, gezellig zitten te kletsen of even op adem komen.

QUADRO glijbaan en zwembad in de serre

Ook particulieren kopen graag bij QUADRO: een gezin uit Rusland heeft het QUADRO klimrek gewoon in de serre neergezet. Daardoor kunnen de kinderen zelfs in de koudste winters nog het zwembadgevoel ervaren.

Verder worden er in de winter met de buizen sleeën gebouwd. Daarmee leven de kinderen zich helemaal uit als er een dik pak sneeuw ligt.

Kind op een slee in de sneeuw

Svetlana en Daniil zijn zelf natuurlijk ook helemaal verslingerd aan QUADRO en knutselen thuis ook heel wat af voor hun kinderen. Hun tweede dochtertje is na vele pogingen voor het eerst gaan staan met behulp van een QUADRO buis, en toen ze haar eerste stapjes ging zetten was QUADRO natuurlijk ook van de partij. Ondertussen loopt ze zelfverzekerd door de tuin. Het zal niet lang meer duren voordat ze een echte klimgeit wordt!

Kijk nu al samen met ons uit naar meer berichten van onze vrienden uit Rusland.

 

Ben je nieuwsgierig hoe QUADRO in andere landen wordt gebruikt? Lees dan hier een artikel uit België.

Reacties

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.